Pokloni od slatkiša za sve prilike

pokloni od slatkisa

Svaka žena, muškarac ili dete vole poklone. Pokloni su sastavni deo našeg života i tu su da nam ulepšaju život, dan ili specijalni momenat u životu. Pokloni od slatkiša bude sećanje na sve one ukusne sladosti koje su nas veselile u detinjstvu. Kinder, Raffaello ili Milka čokolada bude sećanje na sve one divne momente iz mladosti i najmilije osobe koje su te trenutke činile specijalnim.

Iako nas najdraži slatkiši line srećnim, koliko se obradujemo kada ih bude više u formi torte ili aranžmana – e to je tek priča za sebe. Zamislite more Kindera, Raffaella, Milke ili drugis slatkiša kao poklon za rođendan. Imali sreći kraja? Pokazaćemo vam par interesantnih ideja za poklon za bilo koji priliku, rođendan, godišnjicu ili ako samo želite da odabrujete svoju najmiliju osobu. Pokloni od slatkiša su pravi izbor za vašu devojku ili momka – za svaku priliku! Evo par ideja.

Torta u obliku srca od kinder čokolade – pokloni od slatkiša

Zamislite tortu od kinder čokolade u obliku srca. Na jednom, dva ili tri sprata. Još kombinacija ukusa sa Raffaello kuglicama, ima li šta lepše? Ima – dodatak kinder bombona kao šlag na tortu od slatkiša. Ne znam za vas, ali mojoj sreći ne bi bilo kraja pored takvog poklona.

kinder torta u obliku srca

Milka srce

Milka čokolada u obliku srca sa Mozzart kuglama? Poklon koji bi svaka osoba poželela. Najlepša stvar kod torti od slatkiša je to što se mogu podeliti sa najmilijom osobom i uzivati u lepim sećanjima zajedno. Pored sećanja uživanje je i u baš tom trenutku kojeg ćete se jednog dana zasigurno sa osmehom na licu sećati. Kada bolje razmislimo sam poklon ne znači mnogo – ali je on zapis jednog tenutka i povod za sećanje na njega.

milka srce sa mocart kuglama

Buket od kinder jaja

Buket, naravno, asocira na cveće. A da li buket može biti u isto vreme i ukusan i lep? Naravno da može, zamislite buket od kinder jaja. A tek ta sreća sklapanja svih igračkica, mislim da to nema cenu. Usrećiti najmiliju osobu i nije tako teško, na kraju krajeva.

buket od kinder jaja

Da li Raffaello kugle rastu na drvetu?

Odgovor je ne, ali ne sasvim. Čini mi se da postoje sobne biljke koje rađaju slatkiše – kakav idealan poklon za vašu najmiliju osobu. Spoj poznate forme sobnog cveća sa najukusnijim slatkišima. Savršeno. I ne samo to, kada ste mislili da ste videli sve, tu je i buket od Raffaello kugli!

raffaello saksija

Pokloni od slatkiša – buket od gumenih bombona

I buketima nije kraj, sreći takođe, slatkišima isto… cuju se bubnjevi i zvezda večeri je buket od gumenih bombona, idealan kao poklon za vašu najmiliju osobu!

buket od gumenih bombona