Dostava

Naša web prodavnica ima zaključen ugovor o dostavi paketa sa kompanijom DExpres koja nam omogućava da svoje pakete dostavljamo na teritoriji Republike Srbije.

Sve porudžbine koje primimo u toku jednog dana šaljemo sledećeg radnog dana, osim ukoliko ne postoji drugačiji dogovor sa kupcem. Pakete šaljemo servisom danas za sutra, gde vaš paket za veće gradove u Srbiji stiže u istom roku. Za odredjena mesta dostava se ne vrši svaki dan. Spisak termina za dostavu možete pronaći na sledećem linku.

NAPOMENA: Dešava se u specifičnim situacijama kao što su: štrajk pošte, vremenske nepogode, praznici, protesti i slično da usluga danas za sutra nije dostupna ili kasni. Kada identifikujemo mogućnost da vaša pošiljka ne može da stigne sledećeg dana, blagovremeno cemo vas upozoriti na to. Nekada to nije moguće zvog nepredvidjenih okolnosti i u tom slučaju ne snosimo odgovornost za kašnjenje pošiljke.

Od izuzetne je važnosti da broj telefona koji ostavite prilikom porudžbine bude ispravan kako bi kurir mogao da vas kontaktira pre isporuke.

Cena dostave formira se na osnovu težine paketa i zvanični cenovnik možete pronaći ovde

Na teritoriji Novog Sada dostava se vrši kurirskom službom Padrino. Zvanični cenovnik možete pronaći ovde