Naši partneri

Naši partneri koji nam omogućavaju da za vas pravimo neverovatne poklon!

Vinarija Aleksić

Vinarija Aleksić, vođena vizijom i strašću sestara Aleksić, potvrđuje da tradicija i inovacija mogu harmonično koegzistirati. Fokusira na proizvodnju vrhunskih vina, pažljivo nadgledajući svaki korak u procesu fermentacije i odležavanja u optimalnim uslovima. Kroz strateško ulaganje u 70 hektara vinograda, vinarija ne samo što doprinosi razvoju vinogradarstva u južnoj Srbiji, već i garantuje visok kvalitet i autentičnost svojih vina, priznatih i nagrađivanih na međunarodnom nivou.

Vinarija Aleksandrović

Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.

Vinarija Kiš

Spoj tradicije, savremenih pristupa i ljubavi prema vinima čini srž vinarije Kiš. Nalazeći se u prestižnom vinogradu Matej na padinama Fruške Gore, vinarija koristi prednosti idealne klime za proizvodnju vrhunskih sorti. Izdvaja se kultivacijom belog Grašca, šardonea, i inovativnim zasadima rajnskog rizlinga i merloa na Fruškoj Gori.

Belo Brdo

Vinarija Belo Brdo, smeštena iznad Čerevića, može se pohvaliti impresivnim spiskom od 9 međunarodnih sorti, uključujući i crvena i bela vina kao što su Chardonnay, Sauvignon Blanc i Cabernet Franc. Ovaj izbor, uparen sa optimalnim klimatskim uslovima u regionu – obiljem sunca, blizinom Dunava i stalnim protokom vazduha – stvara savršenu sinergiju za izuzetno vinogradarstvo.

Vinarija Verkat

Verkat je porodična vinarija smeštena u Čereviću na severnim obroncima Fruške Gore, osnovana 2018. Ono što je počelo kao mala porodična plantaža malvazije brzo je sazrelo u cenjenu vinariju, uzdižući dugogodišnju tradiciju izrade izuzetnih vina. Već od samih početaka, Verkat redovno kreira kvalitetna vina, postajući i omiljeno mesto okupljanja ljubitelja vina.

Premium Spirits

Sa više od 120 godina tradicije, destilerija Podruma Palić je prošla put od pionira u modernom voćarstvu do jedne od najprestižnijih vinarija i destilerija u ovom delu Evope. U centru njenog postojanja je obilje od 20 hektara voćnjaka, bogato najkvalitetnijim voćem, gde se postavljaju standardi za održivu i ekološku odgovornu proizvodnju. Kada otvorite flašu Barabe, preplavljuje vas saga o prirodi, nasleđu i tradiciji, ispričana kroz jedinstvene note arome i ukusa.

Jezdić Rakija

Podrum i gazdinstvo Jezdić odražava nasleđe koje prevazilazi običnu proizvodnju rakije. Jezdić rakija proizvodi se u selu Zabrdica, blizu Valjeva, mestu gde je sve počelo i gde su posađeni prvi voćnjaci. Destilerija je, sve do danas, ostala verodostojna svom poreklu, čuvajući tradiciju i priče koje nosi, praveći rakije od šljive, kruške, dunje, višnje i meda.

Vinarija Kovačević

Vinarija Kovačević, osnovana 2001. godine, epitom je vrhunskih fruškogorskih vina pod vođstvom treće generacije vinara. Vizija vinarije počiva na neprestanoj potrazi za izvrsnošću, često crpeći inspiraciju iz drevnih metoda proizvodnje vina, kao što su dugačka maceracija grožđa i proizvodnja vina u amforama. Posvećena održivosti, vinarija Kovačević je prešla na organsku proizvodnju i sve više se udubljuje u biodinamičko vinogradarstvo.

Akov Rakija

Akov rakija nastala je u Kraljevu, inspirisana željom osnivača da u posebnim prilikama uživa u finoj rakiji sa prijateljima. Ova potraga za posebnom rakijom dovela je do temeljnog istraživanja tehnologije i proizvodnih tehnika u bogatom regionu Raške. Kako je vreme odmicalo, fascinacija osnivača višeslojnom umetnošću pravljenja rakije preneta je na mlađu generaciju, naglašavajući obrazovanje, posvećenost i harmoničnu saradnju sa prirodom.

Hubert 1924

Destilerija Hubert 1924 je svedočanstvo savršenog spoja tradicije i zanatstva. Kao porodična destilerija, ponosi se proizvodnjom niza prirodnih rakija, od šljive do jabuke, i raskošnih likera od trešanja i malina. Suština svake boce proizilazi iz 15 hektara ličnih voćnjaka, gde se svako voće ručno bere i brzo transportuje kako bi se obezbedila maksimalna svežina.