Praline After Eight tamna čokolada i mentol 400g Nestle

quantity
-1+
truck

After Eight je ukusna i elegantna kombinacija tamne čokolade i svežine mentola. Svaka čokoladna pralina je tanka, ali bogata tamnom čokoladom, koja okružuje osvežavajuću punjenje od mente, pružajući vam ne samo neodoljiv ukus, već i jedinstvenu teksturu koja se topi u ustima. Svaka pralina je pažljivo upakovana, čime se dodatno naglašava luksuzna priroda ovog proizvoda.
Nestle je globalna kompanija sa preko 150 godina iskustva u proizvodnji hrane i pića visokog kvaliteta. Raznolik asortiman proizvoda obuhvata hranu za bebe, mlečne proizvode, čokoladu, kafu i još mnogo toga. Nestle je poznat i po svojoj posvećenosti održivosti i društvenoj odgovornosti, čime se ističe kao brend koji teži unapređenju kvalitet života i ishrane ljudi širom sveta.
Ono što čini After Eight proizvodom posebnim je njegova jedinstvena kombinacija ukusa i sofisticiran izgled. Tanke čokoladne pločice savršeno se slažu sa osvežavajućim ukusom mente. Ovaj desert nije samo ukusan, već i elegantan, što ga čini savršenim izborom za posebne trenutke i kao poklon za voljene osobe.