Akademska rakija Premium Set - dunja, šljiva, kajsija

quantity
-1+
truck

Prefinjena poklon kutija je uparena sa flašom rakije od dunje, šljive ili kajsije, čiji ukusi su prožeti 23-karatnim zlatom. Destilati je elegantno izložena uz stakleni dekanter čep, koji obezbeđuje očuvanje njenog posebnog ukusa i mirisa. Za obogaćeno iskustvo uživanja, poklon kutija sadrži i dve čaše ukrašene logotipom Akademske Rakije. Ručno kaligrafisana posveta zlatnim mastilom daje lični pečat ovom luksuznom setu i pretvara poklon u cenjenu, dugotrajnu uspomenu.
Akademska rakija je nastala iz spoja radoznalosti i zabave, kada je krug prijatelja odlučio da napravi svoju prvu seriju rakije od dunje. Ono što je počelo kao hobi evoluiralo je u renomirani brend, poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu, raznovrsnosti i profinjenom profilu ukusa. Odajući počast svojim akademskim korenima, brend je proširio ponudu tako da uključuje raznoliku paletu voćnih Destilati i Destilatiova, od kojih svaki ima jedinstven spoj tradicionalnih ukusa i sofisticiranih, egzotičnih aroma. Linija žestokih pića brenda, prožeta zlatnim listom i ukusima šljive, kajsije, dunje, maline i ananasa, savršena je pratnja svake proslave ili trenutka opuštanja za istinske hedoniste.
Zlatna dunja je majstorski destilat 100% dunje, koji daje osvežavajuću aromu sa jedinstvenim notama vanile i muškatnog oraščića. Ova izvanredna rakija sazreva u hrastovim buradima, dajući joj pun i prepoznatljiv barik ukus. Nakon što dostigne optimalnu zrelost sa pet godina, flašira se sa dodatkom 23-karatnog jestivog zlata, koje je odlikovano sertifikatom bezbednosti i bezazleno prilikom ljudske konzumacije.
U premium setu nalazi se i Zlatna Šljiva od autohtonih sorti Šumadijskog okruga, koja odiše intenzivnim barik ukusom sa prizvukom vanile i suvih šljiva, dozrevši u hrastovim buradima. Zlatnu kajsiju čine vrhunskih sorti kajsije odabrane zbog svoje zrelosti, mekoće i zdravstvenih prednosti, destilisane u bakarnom kazanu, daju rakiji jedinstvenu aromu i terapeutska svojstva bez premca.