Alexandria Cabernet Sauvignon 0.75 Tikveš

quantity
-1+
truck

Alexandria Cabernet Sauvignon je izvanredno vino koje nosi pečat kvaliteta i tradicije vinarije Tikveš. Ovo suvo crveno vino je pravo remek-delo vinogradarstva, sa izraženim voćnim notama i sofisticiranim karakterom. Svojom dubokom rubinskom bojom i bogatim aromama crvenog voća, poput crnih trešanja i kupina, pruža pravi užitak za sva čula. U ustima se ističu mekani tanini i uravnotežena kiselost, stvarajući harmoničan ukusni doživljaj koji će oduševiti sve ljubitelje vina.
Vinarija Tikveš, smeštena u pitoresknom regionu Makedonije, ima dugu i bogatu tradiciju u proizvodnji vrhunskih vina. Njihovi vinogradi se prostiru na prelepim padinama oko Tikveškog jezera, čime stvaraju idealne uslove za uzgoj autohtonih sorti grožđa. Ova vinarija je poznata po svojim kvalitetnim crvenim i belim vinima, a posebno se ističe sorta Vranec, koja je postala simbol makedonske vinogradarske tradicije.
Ono što čini Alexandria Cabernet Sauvignon Dry Red posebnim je neosporna autentičnost i karakterističan terroir Tikveš vinograda, sa idealnim klimatskim uslovima za uzgoj grožđa. Vinarija Tikveš koristi najsavremeniju tehnologiju u procesu proizvodnje, istovremeno poštujući tradiciju i pažljivo odabrane metode stvaranja vina. Ovo vino je rezultat stručnosti i strasti vinara, što se odražava u svakoj čaši.