Alexandria Rose 0.75l Tikveš

quantity
-1+
truck

Alexandria Rose je elegantno vino koje dolazi iz renomirane vinarije Tikveš, poznate po svojoj tradiciji i vrhunskim vinima. Svojom svetloroze bojom i delikatnim aromama voća, poput jagode i maline, osvaja već pri prvom gutljaju. Na nepcu ćete osetiti svežinu i harmoniju. Pravo je osveženje za tople letnje dane.
Vinarija Tikveš, smeštena u pitoresknom regionu Makedonije, ima dugu i bogatu tradiciju u proizvodnji vrhunskih vina. Njihovi vinogradi se prostiru na prelepim padinama oko Tikveškog jezera, čime stvaraju idealne uslove za uzgoj autohtonih sorti grožđa. Ova vinarija je poznata po svojim kvalitetnim crvenim i belim vinima, a posebno se ističe sorta Vranec, koja je postala simbol makedonske vinogradarske tradicije.
Ovo roze vino donosi notu luksuza i sofisticiranosti u svaku priliku. Tikveš je poznat po svom izvanrednom teroaru, a Alexandria Rose savršeno odražava autentičnost i kvalitet ovog vinogorja. Svojom prijatnom kiselošću, dugotrajnim završetkom, svežinom, bogatim voćnim aromama i elegantnom notom ulepšaće vaše posebne prilike i trenutke opuštanja.