Euforija roze vino Aleksandrović voćne svežine 0,75l

quantity
-1+
truck

Euforija, roze vino iz čuvene vinarije Aleksandrović, ističe se svojom kristalno svetlom bojom rubina. U aromi dominira slatka nota kandiranog voća, obogaćena suptilnim cvetnim prelivima, stvarajući zadivljujući mirisni profil. Idealan je izbor za ljubitelje osvežavajućih vina čiji se vrhunski ukus zadržava na nepcu.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Ono što Euforiju izdvaja kao posebno vino je njen neodoljiv ukus - pun, sočan i obogaćen voćnom svežinom koja traje dugo na nepcu i suptilno prelazi u dugotrajnu završnicu. S alkoholnim sadržajem od 13%, Euforija pruža izvanredno iskustvo degustacije koje će osvojiti sve ljubitelje roze vina.