Finesa Aleksandrović roze od četiri sorte grožđa 0,75l

quantity
-1+
truck

Finesa, vino iz vinarije Aleksandrović, svojom karakterističnom notom ružičastog nijansiranja u staklenoj boci odmah privlači pažnju. Ovo vino odlikuje se izuzetno voćnim mirisima jagode i maline, s blagim primesama kajsije i breskve, stvarajući jedinstveni buke. Finesa pruža lagano i osvežavajuće iskustvo zahvaljujući većem sadržaju prijatnih kiselina, što ga čini savršenim izborom za sve ljubitelje roze vina.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Ono što Finesu čini posebnim je pažljivo izbalansirana mešavina četiri različite sorte grožđa: 25% Cabernet Sauvignon, 25% Cabernet Franc, 25% Merlot i 25% Pinot Noir. Ova harmonična kombinacija doprinosi bogatstvu i slojevitosti ukusa, čineći Finesu izuzetno prijatnim izborom za različite prilike. Bilo da ga servirate uz laganu salatu ili uz večeru s prijateljima, ovo vino će vas osvojiti svojim voćnim aromama i sofisticiranim karakterom.