Harizma Aleksandrović 100% Chardonnay sa notama voća i marcipana

quantity
-1+
truck

Kada probate Harizmu, očaraće vas njen bogat ukus, izuzetno mekan i pun, sa istaknutim citrusnim tonovima koji prate celo vino. Završnica je raskošna i voćna, ostavljajući nezaboravan utisak. S alkoholnim sadržajem od 13,0%, Harizma donosi vrhunski hedonistički doživljaj za ljubitelje vina koji traže nešto posebno u svakom gutljaju.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Harizma, suvo belo vino iz čuvene vinarije Aleksandrović, donosi pravu rapsodiju ukusa. Ovo vino se ističe svojom zlatno žutom bojom, što odmah privlači pažnju. Ono što ga čini posebnim je njegov izuzetno sofisticiran aromatski kompleks koji kombinuje osvežavajuće note ananasa, manga, limete i svežeg začinskog bilja, sa suptilnim dodatkom marcipana.