Suvo crveno vino Regent Aleksandrović 0,75l

quantity
-1+
truck

Suvo crveno vino Regent, iz vinarije Aleksandrović, je vrhunsko vino sa prepoznatljivim notama kupine, borovnice, nane i suvih šljiva. Mešavina 50% Merlot i 50% Cabernet Sauvignon stvara izvanredno bogatstvo ukusa i aroma. Za najbolje uživanje, preporučuje se serviranje na temperaturi 16 - 18ºC.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Ono što čini Regent posebnim je njegova izvanredna aroma. Vinarija Aleksandrović je uspela da stvori vino sa izrazitim notama kupina i borovnica, obogaćeno toplim tonovima pečenih suvih šljiva i diskretnim notama nane. Ovo vino je istovremeno izrazito voćno i osvežavajuće, sa finim taninima koji ga čine izuzetno pitkim, dok energična završnica ostavlja nezaboravan utisak na nepcima.