Aleksandrović Trijumf Noir penušavo vino iz Šumadije 0,75l

quantity
-1+
truck

Trijumf Noir je penušavo vino iz vinarije Aleksandrović, koje se ističe bogatom aromom. Ovaj izvanredan proizvod karakteriše elegantna kombinacija intenzivnih voćnih mirisa, stvarajući svež i harmoničan ukus sa suptilnim notama biljaka i citrusa u završetku. Trijumf Noir je suvo vino koje nosi ponosnu sortu Pinot Noir, poreklom iz Šumadijskog regiona.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Izvanredna ravnoteža voćne svežine i sofisticirane strukture čini Trijumf Noir prepoznatljivim među penušavim vinima. Predstavlja savršen spoj tradicije i savremenog vinskog uživanja. Kada ga servirate na preporučenoj temperaturi od 8 - 10ºC, ovo vino će vas osvojiti svojim voćnim aromama i sofisticiranim karakterom.