Trijumf Terroir suvo belo vino barik Aleksandrović

quantity
-1+
truck

Trijumf Terroir, Aleksandrovićeva vrhunska bela kapljica, pleni svojom kompleksnošću, punoćom i kremastim notama. Sačinjeno od sorti Chardonnay, Sauvignon Blanc i rajnskog rizlinga, sazrelo u hrastovim buradima, ovo vino osvaja nježnom svetložutom bojom sa zeleno-zlatnim nijansama. Očarava bogatim aromama ananasa i dinje, uz suptilne tragove vanile, putera i tostiranog hleba.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Trijumf Terroir izdvaja se svojom kompleksnošću, obogaćen aromama vanile i tostiranog hleba iz hrastovih buradi. Ovo vino oduševljava dugotrajnim završnim ukusom i idealno se slaže sa raznim jelima, od belih riba do teletine i paste. Temperatura serviranja od 12 do 14ºC ističe sve njegove arome.