Aleksic Bonaca Gold 0,75l

quantity
-1+
truck

Bonaca Gold predstavlja vrhunac elegancije i kvaliteta u svetu suvih belih vina, sa svojim jedinstvenim sastavom od 100% Chardonnay i dodatkom listića zlata od 23 karata, što mu daje posebnu dimenziju luksuza i ekskluzivnosti. Odležavanje u bariku od srpskog hrasta obogaćuje ga slojevitim aromama tropskog voća, vanile i blage karamele, kreirajući bogat i kompleksan ukus koji odjekuje sofisticiranošću. Sa alkoholnim sadržajem od 13,5% i pakovanjem od 0.75l, Bonaca Gold obećava nezaboravno iskustvo degustacije.
Vinarija Aleksić, vođena vizijom i strašću sestara Aleksić, potvrđuje da tradicija i inovacija mogu harmonično koegzistirati. Fokusira na proizvodnju vrhunskih vina, pažljivo nadgledajući svaki korak u procesu fermentacije i odležavanja u optimalnim uslovima. Kroz strateško ulaganje u 70 hektara vinograda, vinarija ne samo što doprinosi razvoju vinogradarstva u južnoj Srbiji, već i garantuje visok kvalitet i autentičnost svojih vina, priznatih i nagrađivanih na međunarodnom nivou.
Ovo vino je idealan poklon za najznačajnije trenutke, bilo da se radi o jubilejima, svečanim večerama ili kao znak dubokog poštovanja i prijateljstva. Njegova sposobnost da se savršeno upari sa delikatesima poput belih mesa, teletine i bogatih pasti čini ga neodoljivim izborom za gurmane i ljubitelje vina. Unikatnost Bonaca Golda leži u harmoniji između tradicionalne vinarske veštine i dodira savremenog luksuza, čineći ga ne samo izvanrednim pićem, već i simbolom stila i prefinjenosti.