Aleksic Kardas 0,75l

quantity
-1+
truck

Kardaš je suvo crveno vino koje pruža izuzetan kvalitet i lepotu, savršeno odražavajući stručnost i posvećenost vinarije Aleksić. Sa 14 meseci odležavanja u barik burićima od srpskog hrasta, ovaj 100% Cabernet Sauvignon očarava svojom dubokom rubin crvenom bojom i kompleksnim aromama tamnog bobičastog voća i suvih šljiva, obogaćenim zemljanim podtonovima. Njegov srednje puno telo, uz meke i somotske tanine, predstavlja pravo remek-delo, gdje dominira ukus zrele višnje u savršenoj harmoniji sa kiselinama.
Vinarija Aleksić, vođena vizijom i strašću sestara Aleksić, potvrđuje da tradicija i inovacija mogu harmonično koegzistirati. Fokusira na proizvodnju vrhunskih vina, pažljivo nadgledajući svaki korak u procesu fermentacije i odležavanja u optimalnim uslovima. Kroz strateško ulaganje u 70 hektara vinograda, vinarija ne samo što doprinosi razvoju vinogradarstva u južnoj Srbiji, već i garantuje visok kvalitet i autentičnost svojih vina, priznatih i nagrađivanih na međunarodnom nivou.
Kardaš je idealan izbor za prilike kada želite da impresionirate ljubitelje vina, bilo da je reč o elegantnoj večeri, posebnom događaju ili kao izražajni poklon za gurmane. Njegova sposobnost da se savršeno dopunjava sa jela od crvenog mesa i bogatim, tradicionalnim specijalitetima čini ga nezamenjivim delom svake svečane trpeze. Ono što Kardaš čini posebnim je njegova autentičnost i izražajnost, predstavljajući vinarsku tradiciju Srbije u najlepšem svetlu.