Amaro Botanic Garden biljni liker 0,7L Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Amaro Botanic Garden, Podruma Palić, predstavlja izvanredan liker koji se sastoji od 33 različite vrste biljaka, začina, cvetova, kora citrusa i kora drveta. Pažljivo se priprema tako što se svi ovi sastojci duže vreme natapaju u alkoholu, kako bi se iz njih izvukle najsuptilnije arome i postigao kompleksan i bogat ukus. Dodatak određene količine šećera doprinosi harmoničnom balansu između gorčine i slatkoće, čineći Amaro Botanic Garden izvanrednim izborom za sve prilike.
Podrum Palić je renomirani brend sa dugom tradicijom u proizvodnji vrhunskih alkoholnih pića, smešten u pitoresknom Paliću u Srbiji. Ova destilerija je poznata po svojoj pažljivoj selekciji sirovina i vrhunskim metodama destilacije. Podrum Palić je sinonim za kvalitet i autentičnost, te proizvodi širok spektar pića, uključujući džinove, rakije i likere, koji se izdvajaju po svojim jedinstvenim ukusima i aromama. Njihova posvećenost tradiciji i inovaciji čini ih prepoznatljivim i cenjenim brendom kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.
Ono što čini ovaj proizvod posebnim je njegova tradicija i izuzetan ukus koji priziva vekove starih običaja. Amaro Botanic Garden je više od običnog likera - to je iskustvo koje seže unazad do antičkog Rima i Grčke, kada se koristio kao dižestiv posle obroka. Ovaj izuzetno uravnoteženi gorki liker, pripremljen u skladu s najboljom italijanskom tradicijom, nudi vam priliku da osetite i očuvate tu bogatu istorijsku baštinu, bilo da ga pijete nakon večere ili ga jednostavno uživate na ledu s kriškom pomorandže.