Amuerte beli Destilati 0,7

quantity
-1+
truck

Amuerte beli džin je proizvod inspirisan drevnom kulturom Južne Amerike. Sa korenima u ritualima i listovima koke, izražava duboko poštovanje tradicije i strast prema džinu. Ovaj džin je jedinstveno iskustvo koje spaja egzotične arome sa sečuanskim biberom, južnoameričkim tamarilom, papajom i zmajevim voćem.
Sa korenom u bogatoj tradiciji Južne Amerike, Amuerte kombinuje najfinije sastojke s modernim pristupom destilaciji, stvarajući jedinstvene i nezaboravne ukuse. Ovaj brend ne samo da ceni prirodne resurse i lokalnu kulturu, već ih i slavi u svakoj bočici koju stvara. Amuerte je više od brenda, to je iskustvo koje oživljava duh putovanja i avanture, donoseći svetu nove dimenzije uživanja u džinu i drugim alkoholnim pićima.
Posebnost Amuerte belog džina ogleda se u raznovrsnoj paleti ukusa. Osim lista koke, sadrži ručno ubrane Finger Lime, kardamom i korijander, stvarajući harmoničnu kombinaciju koja suptilno ističe ukus koke i dodaje svežinu. Ova bočica je više od alkohola - to je umetnost dizajna, obavijena pravim zlatom od 24 karata, koja otkriva složenost i jedinstvenu prirodu Amuerte džinova.