Amuerte crni Destilati 0,7

quantity
-1+
truck

Amuerte crni džin je sofisticirano piće koje će vas oduševiti jedinstvenom aromom i ukusom. Ističe se obiljem gorkih do slatkih tonova listova koke, koji stvaraju kompleksnu i neodoljivu osnovu za ovaj izvanredan napitak. Uz to, Amuerte džin nudi i divne nijanse tamarila, zmajevog voća i papaje, što vam omogućava pravo putovanje kroz džungle Južne Amerike svaki put kad ga probate.
Sa korenom u bogatoj tradiciji Južne Amerike, Amuerte kombinuje najfinije sastojke s modernim pristupom destilaciji, stvarajući jedinstvene i nezaboravne ukuse. Ovaj brend ne samo da ceni prirodne resurse i lokalnu kulturu, već ih i slavi u svakoj bočici koju stvara. Amuerte je više od brenda, to je iskustvo koje oživljava duh putovanja i avanture, donoseći svetu nove dimenzije uživanja u džinu i drugim alkoholnim pićima.
Ovaj džin nije samo ukusan napitak, već pravo umetničko iskustvo koje vas vodi na putovanje kroz astečku tradiciju. Boca ovog džina je kreirana od strane priznatih umetnika Havi Kruza i Adrijana Domingeza. Sa šupljim očima jezive lobanje koja vas gleda, okružena šarom od 24-karatnog zlatnog lista, boca sama po sebi postaje umetničko delo koje će privući pažnju i osvojiti vaše srce. Nakon što ispraznite ovu bocu, sigurno ćete je želeti zadržati kao vredan suvenir na vašoj barskoj polici.