Aperol 0.7

quantity
-1+
truck

Aperol je gorko slatki liker poreklom iz Italije, koji se proizvodi od pažljivo odabranih lekovitih biljaka. Među ovim biljkama, posebno se izdvajaju narandža, slačica, encijan, rabarbara i cinchona, što daje ovom likeru jedinstvenu i prepoznatljivu aromu. Svetlo narandžaste boje, Aperol je poznat po svojoj osvežavajućoj prirodi, a sa niskim procentom alkohola (11%), postao je omiljeni izbor za sve ljubitelje aperitiva.
Destilerija Campari, osnovana 1860. godine u Milanu, je poznata po svojoj bogatoj istoriji i strastvenom pristupu proizvodnji. Dom je renomiranih brendova kao što su Campari bitter, Aperol i Grand Marnier. Sposobnost da savršeno balansira arome i ukuse, uz primenu pažljivo čuvanih tajni receptura, čini Campari destileriju istinskim liderom u industriji i omiljenim izborom ljubitelja kvalitetnih alkoholnih pića širom sveta.
Jedinstveni ukus Aperola se savršeno kombinuje sa belim penušavim vinom. Ova kombinacija stvara osvežavajući koktel poznat kao Aperol Spritz, koji je postao globalni fenomen i omiljeni izbor za mnoge ljude tokom letnjih dana. Aperol je i odličan izbor za one koji vole da eksperimentišu sa koktelima, jer se može koristiti kao ključni sastojak u različitim kreativnim receptima.