Bacardi Carta Blanca 0.7l

quantity
-1+
truck

Bacardi Carta Blanca je vrhunski svetli rum proizveden na Karibima, poznat po osvežavajućem i blago slatkastom ukusu. Proizvodi se pažljivom fermentacijom visokokvalitetne šećerne trske, a nakon toga se destiliše i sazreva u hrastovim bačvama, čime dobiva svoju karakterističnu lagano zlatnu boju i jedinstvenu aromu.
Bacardi je čuveni brend alkoholnih pića s bogatom tradicijom koja seže unazad više od 150 godina. Posebno je poznat po svojim vrhunskim rumovima i inovativnim koktelima koji su postali svetski poznati. Bacardi je sinonim za kvalitet, autentičnost i ekskluzivnost, a njegova reputacija kao vodećeg proizvođača ruma neprestano raste širom sveta. Neprekidno teženje ka inovacijama čine Bacardi brendom koji se ističe u industriji alkoholnih pića.
Ono što Bacardi Carta Blanca izdvaja iz mnoštva je njegov čisti i osvežavajući ukus, koji je savršen za pravljenje raznovrsnih koktela. Ovaj rum ističe se notama citrusa, vanile i badema, pružajući vam neodoljivu paletu ukusa koja će vas osvojiti. Bez obzira da li ga pijete samog ili ga koristite kao osnovu za koktele, Bacardi Carta Blanca će vas oduševiti svojim kvalitetom i bogatstvom ukusa.