Bacardi Carta Oro 0.7

quantity
-1+
truck

Bacardi Carta Oro je kvalitetan rum koji se dobija od pažljivo odabrane fermentisane melase. Nakon destilacije, ovaj rum prolazi kroz poseban proces filtracije kroz drveni ugalj, koji mu daje poseban karakter. Tokom perioda sazrevanja u hrastovim buradima, koji traje između jedne i dve godine, Bacardi Carta Oro razvija svoj bogati ukus i karakteristične arome.
Bacardi je čuveni brend alkoholnih pića s bogatom tradicijom koja seže unazad više od 150 godina. Posebno je poznat po svojim vrhunskim rumovima i inovativnim koktelima koji su postali svetski poznati. Bacardi je sinonim za kvalitet, autentičnost i ekskluzivnost, a njegova reputacija kao vodećeg proizvođača ruma neprestano raste širom sveta. Neprekidno teženje ka inovacijama čine Bacardi brendom koji se ističe u industriji alkoholnih pića.
Ono što ovaj rum čini posebnim je njegova zlatna boja i bogat miris koji podseća na karamelizovane orašaste plodove, slatke banane i primamljivu notu vanile. Kad ga probate, osetićete fino telo ovog ruma, sa naglašenim notama slatkih citrusa i orašastih plodova, upotpunjenim blago začinjenom završnicom. Bacardi Carta Oro je savršen izbor za pripremu raznih koktela, a posebno se ističe u klasičnom Cuba Libre koktelu, pružajući autentičan i nezaboravan ukus.