Baileys 0.7l

quantity
-1+
truck

Baileys Original Irish Cream liker je klasik u svetu krem likera širom sveta. Kombinuje bogatu irsku slatku pavlaku sa triput destilovanim irskim viskijem, pružajući jedinstvenu mešavinu kremastog ukusa i blage topline viskija. Osim što je broj 1 u svetu krem likera, Baileys je takođe poznat po svojim impresivnim nagradama i priznanjima na San Francisco World Spirits takmičenju, gde je osvajao medalje svake godine od 2003. godine.
Diageo PLC je globalni lider u proizvodnji i distribuciji alkoholnih pića, s portfolijem koji obuhvata neka od najpoznatijih imena u svetu alkohola, kao što su Johnnie Walker, Guinness, Smirnoff, Tanqueray i mnogi drugi. Posvećen je pridržavanju najviših standarda kvaliteta u proizvodnji pića, istovremeno podržavajući održivost i društvenu odgovornost.
Ono što Baileys čini posebnim je njegova dugogodišnja tradicija inovacija u svetu krem likera. Receptura ovog likera je usavršavana tokom četiri godine kako bi se postigao prepoznatljiv kvalitet i ukus. Sastavljajući najfiniju irsku slatku pavlaku i viski, Baileys pruža kremastu teksturu i sofisticirani ukus koji oduševljava sva vaša čula. Bez obzira na priliku, Baileys je uvek pravi izbor za uživanje u jedinstvenom i luksuznom kremastom iskustvu.