Bajadera autentična Kraš bombonjera mlečna čokolada nugat 200g

quantity
-1+
truck

Bajadera je savršena kombinacija kvalitetne mlečne čokolade i sočnog nugata sa bademima, stvarajući neodoljivu harmoniju ukusa. Omiljeni je izbor za različite prilike, bilo da je reč o poklonu, slavlju ili jednostavno uživanju u čarima čokolade. Svojim karakterističnim izgledom i bogatim ukusom, Bajadera je simbol tradicije i luksuza u svetu slatkiša.
Kraš je renomirani brend sa više od jednog veka tradicije u proizvodnji slatkiša i delikatesnih proizvoda. Njihova paleta proizvoda obuhvata širok spektar čokolada, keksa, bombona i drugih poslastica koje su omiljene među generacijama. Sa posvećenošću kvalitetu i inovacijama, Kraš je ostao jedan od vodećih brendova u regiji, osvajajući srca i nepca sladokusaca.
Ono što Bajaderu čini posebnom su njeni badem nugati koji se pažljivo prave po autentičnoj recepturi Kraša. Svaki komadić je pažljivo oblikovan i bogat kremom sočnih badema koji pružaju jedinstveni ukus i teksturu. Ova bombonjera se ponosi tradicijom dugu više decenija, što je rezultat pažljivog izbora najkvalitetnijih sastojaka i neprekidnog inoviranja procesa proizvodnje.