Ballantines 0.7l

quantity
-1+
truck

Ballantine's je izvanredan škotski viski koji se proizvodi mešavinom preko 50 singl maltova i četiri vrste single grain viskija. Sinonim je za složenost, prefinjenost i eleganciju u svetu kompozitnih škotskih viskija. Njegova svetlo zlatna boja i nepogrešiv ukus proizlaze iz kompleksnog spoja malt i viskija od žitarica sa svih četiri strane Škotske, svi stari najmanje tri godine, a mnogi i daleko više.
George Ballantine & Son destilerija je osnovana 1827. godine u Škotskoj i ima bogatu istoriju i nasleđe u proizvodnji viskija. Poznata je po visokim standardima u proizvodnji viskija, koristeći tradicionalne metode i pažljivo odabrane sastojke kako bi stvorila viskije vrhunskog kvaliteta. Varijante viskija iz ove destilerije su cenjenw širom sveta zbog svoje složenosti, ravnoteže i neponovljivog ukusa.
Ono što Ballantine's Finest izdvaja od drugih škotskih viskija je karakteristična mekoća i slatki ukus vanile. Ističe se bogatim notama čokolade, jabuke i vanile koje potiču od osnovnih maltova Miltonduff i Glenburgie. Osim toga, Ballantine's je poznat po svojoj savršenoj ravnoteži između voćnih i začinskih nota, čime pruža jedinstveno i ugodno piće koje će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje viskija. Bez obzira da li ga pijete čisto, sa ledom ili kao sastojak u koktelima, Ballantine's Finest će vas osvojiti izuzetnim ukusom i kvalitetom.