Baraba rakija od dunje 0,7L Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Baraba Dunja, u šarmantnoj ambalaži od 0,7l, maestralno prenosi esenciju plodova domaće dunje. Njena aroma, sveža i intenzivna, nudi trenutno uranjanje u bogatstvo voća. Note zlatne dunje, koje potiču iz voćnjaka Podruma Palić, zadržavaju se na nepcu i u nozdrvama pružajući jedinstveno iskustvo degustacije. Servirana blago rashlađena, ova rakija je savršen aperitiv u svim prilikama.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Kao još jedno remek-delo čuvenog srpskog zanatstva, Baraba Dunja se ističe svojom autentičnošću. Napravljena od pažljivo odabranih zlatnih plodova dunje, obezbeđuje pravi doživljaj ukusa. Sa sadržajem alkohola od 40%, postiže savršenu ravnotežu između jačine i ukusa. Ova ravnoteža osigurava da svaki gutljaj predstavlja harmoničan spoj jačine i dugotrajne, specifične arome dunje.