Baraba dunja Gift Box 0,7L Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Baraba Dunja, upakovana u luksuznu poklon kutiju, je rakija koja oličava bogatu esenciju dunje. Svojom svežom i snažnom aromom osvaja čula već pri sipanju. Izrazita aroma ostavlja trajan utisak u nozdrvama i na nepcu. Prefinjeni profil ukusa ove dunjevače, dobijen od najslađih zlatnih plodova dunje iz voćnjaka Podruma Palić, najviše se ističe kada posluži kao blago rashlađen aperitiv.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Rakija Baraba Dunja je precizno destilovana, čime se obezbeđuje očuvanje prirodnih ukusa i nijansi zlatnih plodova dunje, a da ih alkohol ne nadjača. Proces sazrevanja je skrojen tako da poveća svojstvenu slatkoću i robusnost voća, stvarajući profil ukusa koji se obično ne nalazi u drugim rakijama. Posvećenost odabiru samo najslađih, netaknutih plodova iz voćnjaka Podruma Palić, obezbeđuje doslednost ukusa i kvaliteta koji izdvaja Baraba Dunju u svetu žestokih pića.