Baraba rakija od kajsije 0,7L Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Baraba Kajsija, destilerije Podrum Palić, je pedantno destilovana od ručno ubranih kajsija direktno iz privatnih voćnjaka brenda. U ljupkoj boci od 0,7 l, sa sadržajem alkohola od 40%, obezbeđuje snažan ukus koji ne narušava prirodnu aromu kajsije. Dizajnirana je da bude više od običnog aperitiva, Baraba kajsija svojim autentičnim profilom savršeno dopunjuje razne gastronomske užitke.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Bogat profil ukusa rakije Baraba kajsije je rezultat posvećenosti i stroge kontrole kvaliteta. Za razliku od brendova masovne proizvodnje, destilerija Podrum Palić bira plodove kajsije na osnovu njihove zrelosti, obezbeđujući složen i postojan ukus. Kontrolisano okruženje u kome se proizvodi, te kombinacija tradicionalne metode destilacije i modernih tehnologija garantuju vrhunski kvalitet. Prirodna suština bez veštačkih aroma čini je pravim predstavnikom srpskih voćnih rakija.