Baraba kajsija Gift Box 0,7L Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Rakija od kajsije Baraba, upakovana u izuzetnu poklon kutiju Podruma Palić, svedočanstvo je o pedantnom zanatu destilacije voća. Esencija uhvaćena u flašicu od 0,7 l je dobijena od zrelih, selektivno ubranih kajsija iz renomiranih voćnjaka naše zemlje. Ova rakija, prožeta elegancijom i mirisom koji podseća na rane letnje dane, besprekorna je u svojstvu aperitiva na svim slavskim trpezama.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Poreklom sa plodnog podneblja Srbije, rakija od kajsije Baraba ima sadržaj alkohola od 40%, stvarajući savršen balans između jačine i ukusa. Jedinstveni karakter rakije proizilazi iz vrhunskog kvaliteta kajsije ubrane isključivo iz voćnjaka Podruma Palić. Svaki gutljaj proslavlja svojstveno bogatstvo voća, pojačano tradicionalnim srpskim tehnikama destilacije. Kao dodatak ili samostalna poslastica, ovo piće ne prestaje da impresionira svojom dubinom i autentičnošću.