Baraba loza Gift Box 0,7 Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Baraba Loza Gift Box je svedočanstvo zanatskog umeća destilerije Podrum Palić. Proizvedena od najkvalitetnijeg grožđa ubranog iz palićkog vinogorja, ova rakija od loze pruža okrepljujući doživljaj nepcu. Sa sadržajem alkohola od 45%, njen profil je definisan izraženim voćnim, cvetnim i biljnim nijansama. Složeni slojevi ukusa čine je idealnim pratiocem pažljivo pripremljenih predjela.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Svaka flaša Baraba Loze sadrži bogato nasleđe srpske tehnike destilacije, obezbeđujući doslednost i kvalitet u svakom gutljaju. Pedantna obrada naglašava njene snažne voćne, cvetne i biljne note. Ova izuzetna rakija je predstavljena u elegantno dizajniranoj poklon kutiji, što je čini idealnim izborom za posebne prilike ili kao promišljen poklon za ljubitelje rakije. Pažnja posvećena detaljima u proizvodnji i prezentaciji učvršćuje njenu poziciju kao vrhunske ponude na tržištu alkoholnih pića.