Baraba barik rakija od šljive 0,7L Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Baraba Šljiva u svakom gutljaju sabira vekovnu tradiciju Podruma Palić. Put ove izuzetne rakije počinje u zelenim zasadima palićkih šljivika, gde se za destilaciju biraju samo najfiniji plodovi šljive. Ove šljive se pedantno pretvaraju u čistu voćnu esenciju, a proces sazrevanja kulminira u finim hrastovim buradima. Tokom vremena, jedinstveni karakter i dubina rakije se stapaju u jedinstveni profil ukusa, odražavajući bogato nasleđe i posvećenost kvalitetu.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Baraba Šljiva se razlikuje od drugih šljivovica po strogoj i promišljenoj izradi koja je ukorenjena u tradiciji Podruma Palić. Svaki element, od ručno branih šljiva do sazrevanja u hrastovoj bačvi, pažljivo je orkestriran kako bi se obezbedio harmoničan i autentičan profil ukusa. Sa sadržajem alkohola od 42%, najbolje se ceni kada se servira na sobnoj temperaturi nakon zadovoljavajućeg obroka, pružajući iskustvo koje je istovremeno prefinjeno i opuštajuće.