Baraba šljiva Gift Box 0,7 Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Poklon kutija Baraba Šljiva iz destilerije Podrum Palić je elegantno svedočanstvo destilerske veštine, koje u svakoj flaši od 0,7 litara unosi suštinu vekovne tradicije ovog kraja. Putovanje ove izvanredne rakije počinje pedantnom selekcijom najfinijih plodova šljive iz voćnjaka Podruma Palić. Ovo pažljivo odabrano voće se zatim pretvara u čistu voćnu esenciju, koja kasnije nalazi svoje mesto za odmor u finim hrastovim buradima gde karakter pića nastavlja da se razvija.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje svake flaše nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Izuzetan kvalitet rakije Baraba Šljiva ukorenjen je u preciznom procesu proizvodnje. Ubrane iz voćnjaka Podruma Palić, koriste se samo neoštećene šljive, kako bi se obezbedila autentičnost i dubina ukusa. Ova rakija ima sadržaj alkohola od 42%, stvarajući savršen balans između snage i ukusa. Servirana na sobnoj temperaturi nakon obilnog obroka, nudi doživljaj ukusa koji je i bogat i rezonantan poznavaocima i ljubiteljima domaćih žestokih pića.