Baraba rakija viljamovka 0,7L Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Baraba Viljamovka, iz destilerije Podrum Palić, dolazi u prefinjenoj flaši od 0,7 l koja dočarava suštinu bogatog palićkog teroara. Palićki kraj, blagosloven karakterističnom sunčanom klimom, pokazuje se kao idealno tlo za negovanje kruške viljamovke. Ova renomirana sorta je aromatična i neverovatno sočna, a dobijena rakija oličava plemeniti karakter, pogodan i kao aperitiv i kao dižestiv.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Posebnost Baraba Viljamovke nije samo njeno poreklo, već u detaljna izrada. Svaka kruška, gajena u jedinstvenom palićkom podneblju, nosi atribute koji su intenzivirani u ovoj rakiji, otkrivajući najbolje karakteristike sorte viljamova. Preciznost proizvodnje obezbeđuje sadržaj alkohola od 40%, stvarajući savršenu ravnotežu za poboljšanje ukusa. To nije samo napitak, već i čulni doživljaj koji svakim gutljajem dočarava bogate predele Palića.