Baraba viljamovka Gift Box 0,7 Podrum Palić

quantity
-1+
truck

Baraba Viljamovka, iz srca Podruma Palić, oličenje je delikatnog odnosa prirode i pažljive izrade. Karakteristična klima sunčanog Palića igra ključnu ulogu u proizvodnji najsočnijih i najaromatičnijih krušaka sorte viljamovka. Iz ovih premium krušaka nastaje rakija plemenitog karaktera, s bogatstvom ukusa koje se izdvaja u svakom gutljaju. Sa sadržajem alkohola od 40%, u elegantnoj poklon kutiji, Baraba Viljamovka nudi savršenu ravnotežu između snage i sofisticiranog voćnog profila.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Prepoznatljiv kvalitet Baraba Viljamovke leži u njenoj autentičnosti i preciznom procesu izrade. Kruške, uzgajane u jedinstvenoj, povoljnoj palićkoj klimi, nude bogatstvo koje naglašava aromatični profil rakije. Ovo rezultira pićem sa sadržajem alkohola od 40%, stvarajući harmoničan balans između jačine i ukusa. Bilo da želite da poboljšate gastronomsko iskustvo ili tražite idealan poklon za rakijoljupce, Baraba Viljamovka je pravi izbor koji kombinuje najfinije nijanse prirodnih aroma s vekovima starom veštinom destilacije.