Barni 30g

quantity
-1+
truck

Barni je ukusan spoj mekanog masnog biskvita i bogatog čokoladnog punjenja. Idealan je za sve ljubitelje slatkog, jer pruža jedinstvenu kombinaciju teksture i ukusa u svakom zalogaju. Ovaj proizvod je pogodan za različite prilike, bilo da ga jedete kao brzu užinu ili ga delite sa prijateljima i porodicom.
Milka je čuveni brend čokolade, poznat po svojoj karakterističnoj ljubičastoj ambalaži i nežnom ukusu mlečne čokolade koji osvaja srca ljubitelja slatkiša širom sveta. Široka paleta proizvoda uključuje raznovrsne čokolade, kekse i druge slatkiše, dizajnirane da zadovolje različite ukuse i preferencije potrošača. Zalaganje za korišćenje visokokvalitetnih sastojaka, poput alpskog mleka, čini Milku prepoznatljivim brendom koji kontinuirano osvaja poverenje i ljubav potrošača.
Ono što Barni izdvaja je neodoljivo čokoladno punjenje. Sa čak 30% čokoladne kreme, Barni će vas oduševiti bogatim i intenzivnim ukusom. Ovaj proizvod je praktičan za poneti bilo gde, tako da možete uživati u njegovom jedinstvenom ukusu kad god zaželite da se počastite nečim posebnim.