Bela cokolada 28% -115g

quantity
-1+
truck

Reel bela čokolada sa 28% kakaoa nastaje pažljivom ručnom izradom. U svakom zalogaju ćete osetiti savršenu harmoniju ukusa - od kremaste bele čokolade, preko hrskavih badema, do slatkog korena kandiranog narandžinog korena. Ova čokolada je prava poslastica za sve ljubitelje autentičnih ukusa i nesvakidašnjih kombinacija ukusa.
Reel Chocolate je započeo svoju priču 2015. godine u Senti, kada su dvoje mladih ljudi sa hrabrošću i vizijom odlučili da stvore nešto posebno. Njihova posvećenost kvalitetu i kreativnosti postavila je temelj za brend koji se godinama bavi proizvodnjom ručno rađenih čokoladnih pločica i drugih čokoladnih proizvoda. Uz visokokvalitetnu belgijsku čokoladu i lokalne sastojke, Reel Chocolate se ističe u premium kategoriji čokoladnih proizvoda.
Ono što ovu čokoladu čini posebnom je jedinstvena kombinacija sastojaka. Sa dodatkom kandiranog narandžinog korena, badema i starog korena korijandera, nudi neponovljivu paletu ukusa. Kandirana narandžina kora donosi osvežavajuću notu citrusa, dok hrskavi bademi i korijander doprinose teksturi i složenosti ukusa. Ova čokolada nije samo poslastica za nepce, već i kreativno delo koje će vas osvojiti svojom elegancijom i kvalitetom.