Placeholder Image

Bela čokolada sa tartufima

quantity
-1+
truck

Bela čokolada sa crnim tartufima nudi jedinstven spoj slatkoće prožete prefinjenom notom tartufa. Sadrži najmanje 28% kakao delova, pružajući intenzivan i bogat ukus koji će oduševiti ljubitelje čokolade. Ručno izrađena sa ljubavlju, ova bela čokolada predstavlja savršen spoj tradicije i ekskluzivnosti, pružajući nezaboravan gastronomski doživljaj.
Damar Tartufi su simbol vrhunske obrade i distribucije tartufa. Primarni cilj ovog brenda je da predstavi srpske tartufe na globalnom tržištu, ističući njihov izuzetni kvalitet i jedinstven ukus. Sa nepokolebljivom posvećenošću svom cilju i vođen ljubavlju prema tartufima, neprestano teži ka izvrsnosti, šireći se na nove tržište i usavršavajući svoju poziciju. Damar Tartufi zaslužan je za autentičan recept koji vešto čuva prirodnu esenciju tartufa, dok istovremeno pojačava njihov ukus i aromu, obezbeđujući neponovljivo kulinarsko iskustvo.
Ono što izdvaja belu čokoladu sa crnim tartufima je jedinstven spoj sastojaka i prefinjen ukus. Bogatstvo aroma crnih tartufa perfektno se sliva sa kremastom belom čokoladom, pružajući jedinstvenu senzaciju u svakom zalogaju. Pakovana u elegantno, providno pakovanje, ova poslastica nije samo užitak za nepce, već i estetski primamljiv poklon za svečane prilike i istinski simbol luksuza i fine gastronomije.