Belo Brdo Rose vino staro 4 godine 0,75

quantity
-1+
truck

White Label Rose vinarije Belo Brdo ispoljava jedinstvenu simfoniju lepršavih aroma, crpeći inspiraciju iz nota maline i ribizle. Ovo vino ne impresionira samo svojim bukeom, nego i oštrom voćnom kiselinom, dobro se spaja sa neočekivano produženim iskustvom ukusa. Poreklom pretežno iz grožđa Pinot Noir, Belo Brdo Rose obećava hedonističke trenutke za sve ljubitelje vina. Da biste u potpunosti uživali njegove karakteristike, poslužite ga ohlađenog na 10-12℃.
Zahvaljujući odabiru vrhunskih sorti i idealnim klimatskim uslovima - obilju sunčanih sati, blizini Dunava i konstantnom protoku vazduha, vinarija Belo Brdo proizvodi izuzetna vina. Svaki korak proizvodnje, od uzgoja grožđa do flaširanja, postavljen je prema najvišim standardima. Belo Brdo je steklo priznanje ne samo na domaćem, već i na svetskom tržištu. Dva puta je osvojila titulu najbolje vinarije Srbije na prestižnom AWC Vienna. Sa svojih 23 etikete, vinarija predstavlja savršen spoj tradicije i savremenih tehnika.
Pažnja posvećena detaljima tokom proizvodnje i pedantna praksa osiguravaju da se za ovaj Rose bira samo najkvalitetnije grožđe, što rezultuje autentičnim ukusom i vrhunskim kvalitetom. Uparen sa kompatibilnim kulinarskim specijalitetima, Belo Brdo White Label Rose postaje raskošno iskustvo za sva čula. Gastronomski predlozi kao što su pršuta, suvi vrat, jela sa roštilja, pa čak i karpaćo od tunjevine, naglašavaju njegovu složenost i prefinjenost profila ukusa. Svaki aspekt, od njegovih aromatičnih nota do sortne kompozicije, oličava strast i posvećenost majstora koji stoje iza njega.