Beluga Noble Classic super premium ruska vodka

quantity
-1+
truck

Beluga Noble Classic je vrhunska super premium vodka nastaje posebnom tehnikom. Ključni sastojak, čista bunarska voda iz dubine od 300 metara, čini 60% formule ovog pića. Beluga Noble Classic ne sadrži GMO i predstavlja vrhunac Beluga porodice, koja uključuje i druge istaknute varijante poput Noble, Transatlantic, Allure, Goldline, Celebration i Beluga Epicure by Lalique.
Beluga je poznata ruska destilerija koja je stekla svetski renome zahvaljujući proizvodnji kvalitetnih votki. Ističe se po pažljivoj selekciji tradicionalnih organskih sastojaka i visokom stepenu preciznosti u procesu proizvodnje, čime postiže vrhunske standarde kvaliteta. Beluga Noble Classic vodka je jedan od najpoznatijih proizvoda destilerije i sinonim za izuzetan ruski karakter i čistu eleganciju.
Beluga Noble Classic se ističe svojim plemenitim i aromatičnim ukusom koji će oduševiti čak i najzahtevnije ljubitelje votke. Osetićete nežnu slatkost ovsa i citrusa pri prvom susretu, pratnjom blagog mednog tona. Nakon prvog gutljaja, razviće se kompleksne arome začina, pružajući jedinstveno iskustvo. Ova vodka je izuzetno blaga, pitka i osvežavajuća. Beluga Noble Classic je osvojila srca širom sveta od svog prvog pojavljivanja, potvrđujući svoj neosporni kvalitet i jedinstven ukus.