Belvedere 0.7

quantity
-1+
truck

Belvedere je ekskluzivna votka koja se proizvodi u srcu Poljske, koristeći pažljivo odabranu sortu raži i četverostruku destilaciju kako bi se postigao izvanredan balans karakteristika i besprekorna čistoća. Ova izvanredna votka se odlikuje svojom svestranom upotrebom, bilo da je pijete sa ledom, u klasičnom martini koktelu ili bilo kojem drugom koktelu.
Destilerija Belvedere je srce proizvodnje čuvene Belvedere votke i nalazi se u malom poljskom selu Zyrardów. Ova destilerija ima bogato nasleđe koje seže unazad više od sto godina, čime je stekla neprocenjivo iskustvo u proizvodnji. U srcu destilerije nalazi se tradicionalni poljski mlin koji koristi Dankowskie raž kako bi se obezbedila najbolja sirovina za proizvodnju. Destilerija Belvedere ponosno kombinuje tradicionalne metode sa savremenom tehnologijom kako bi stvorila izvanredne ukuse.
Ono što Belvedere votku čini posebnom je njeno nasleđe i prestiž. Nazvana je po čuvenoj predsedničkoj palati Belweder, čije se slika ponosno ističe na boci. Ovaj brend je debitovao 1996. godine u Americi kao prva luksuzna premium votka, postavljajući standarde u svetu visokokvalitetnih alkoholnih pića. Belvedere je takođe stekao globalnu prepoznatljivost kao jedno od zvaničnih pića agenta James Bonda 007. Njegova jedinstvena proizvodnja od specifične sorte raži, uz četverostruku destilaciju, pruža vam jedinstveni ukus i doživljaj koji je teško nadmašiti.