Kiš Bermet crveni umerene slatkoće 0,75l

quantity
-1+
truck

Kiš Bermet Crveni je vrhunsko vino koje mami čula svojim složenim nizom mirisa, od sušenih trešanja do vanile i tamne čokolade. Svaki gutljaj obećava slojevit doživljaj, gde se ove arome neprimetno prenose na nepce. Vino nosi umerenu slatkoću, izbalansiranu svojom robusnom strukturom, obećavajući zaokruženo putovanje ukusa. Ovaj crveni bermet se preporučuje za serviranje na temperaturi od 20°C. S obzirom na svoj složen profil ukusa, izuzetno se dobro slaže sa slatkim desertima kao što su čokoladni suflei i švarcvaldski kolači.
Spoj tradicije, savremenih pristupa i ljubavi prema vinima čini srž vinarije Kiš. Osnovana na porodičnoj baštini koja seže do 1801. godine, vinarija Kiš se nalazi u prestižnom vinogradu Matej na Fruškoj Gori. Koristeći idealne klimatske uslove, Kiš se izdvaja kultivacijom belog Grašca, šardonea, te pionirskim zasadima rajnskog rizlinga i merloa. Nepokolebljiva posvećenost i pažljiv pristup svakom koraku proizvodnje osiguravaju vina koja odražavaju najviši kvalitet i autentičnost.
Uranjajući u složenost ovog vina, očigledno je da Kiš Bermet Crveni nije samo još jedan dodatak liniji, već pokazuje promišljeno mešanje ukusa, koje podseća na spekulas i karanfilić, koji obično nisu na čelu većine vina. Ova specifična mešavina ne samo da pojačava iskustvo degustacije, već se i besprekorno uklapa sa jedinstvenim desertima, uključujući štrudlu sa makom ili orasima. Kada uživate u ovom vinu, očekujte dugotrajan ukus, koji odražava njegove istaknute arome, osiguravajući da svaki gutljaj bude nezaboravan i za razliku od bilo kog drugog bermeta koji ste probali.