SO Sauvignon Blanc Orange Bikicki meko vino voćne svežine

quantity
-1+
truck

SO Sauvignon Blanc Orange dolazi u prelepim dubokim nijansama zlatno-ćilibarne boje i oslobađa očaravajući miris jabuke kožare i kandiranog voća. Dok ga ispijate, primetićete kako se smenjuju note suvih kajsija, ušećerenog manga i kore pomorandže, uz blagi začinski ton belog bibera. Ovo vino se ističe mekoćom, umereno punim telom, i živahnim, ali čvrstim kiselinama.
Vinarija Bikicki se ističe jedinstvenim procesom proizvodnje vina, uključujući produženu maceraciju i fermentaciju na prirodnim kvascima. Filozofija "low intervention" obećava maksimalni kvalitet u svakoj boci. Njihovi vinogradi na padinama Fruške gore, sa raznovrsnim tlima i povoljnim klimatskim uslovima, doprinose izuzetnom karakteru njihovih vina. Vinarija Bikicki takođe primenjuje organsku proizvodnju i teži očuvanju prirode i terroira.
Bikicki prirodno vino SO Sauvignon Blanc Orange je proizvedeno sa posebnom pažnjom prema detaljima, čime se postiže jedinstvena harmonija aroma i ukusa. U dugotrajnom i bogatom završnom ukusu na nepcima ostaju prepoznatljivi ukusi sušene jabuke i prezrele kruške. Idealan je izbor za ljubitelje kvaliteta i autentičnosti, a uparuje se sa raznim jelima, kao što su jela od vrganja, ćuretina sa mlincima, mlada prasetina ili pastrmka u bademima, čini ga nezamenljivim dodatkom svakog gastronomskog iskustva.