Bjelica Graffiti barik kupaža Marselana i Merloa

quantity
-1+
truck

Graffiti je najnoviji proizvod vinarije Bjelica, vino koje se ističe pažljivim uzgojem vinove loze bez upotrebe herbicida i minimalnom primenom sredstava za zaštitu. Ručna berba i fermentacija nakon muljanja pružaju maksimalan kvalitet grožđa. Ovo vino odležava u baricima od francuskog, američkog i slavonskog hrasta najmanje 12 meseci, a čini ga spoj Merlota i Marselana.
Vinarija Bjelica smeštena u Novom Sadu, ima svoje korene u porodičnoj kući, što naglašava posvećenost tradiciji i vinogradarstvu. Može da ponese kapacitet od impresivnih 30.000 litara, omogućujući proizvodnju raznovrsnih vina, poput sorti Chardonnay, Merlot, Sauvignon i Marselan. Proces prerade vina odvija se pod strogim nadzorom i u savremenim tehničko-tehnološkim uslovima, gde se pažljivo kontrolišu temperatura i drugi ključni faktori kako bi se osigurao vrhunski kvalitet njihovih proizvoda.
Graffiti se izdvaja svojom neodoljivom aromom crvenih bobica i suptilnih začina. U ustima oduševljava kompleksnom paletom ukusa, kombinujući eleganciju i mekoću Merlota sa snagom i dubinom Marselana. Osetićete note crnih trešanja, šljiva i vanile, uz blage tragove crnog bibera i hrskave tanine. Graffiti je umetnost u boci, savršen za uživanje uz obrok ili samostalno.