Bombay sapphure gin 0.7l

quantity
-1+
truck

Bombay Sapphire Gin je jedan od omiljenih džinova među ljubiteljima ovog alkoholnog pića. Pojavio se 1987. godine i od tada je osvojio srca mnogih. Sa svojom karakterističnom plavom bocom i prepoznatljivim ukusom, Bombay Sapphire je sinonim za kvalitet i luksuz. Njegova blaga i delikatna aroma čini ga savršenim izborom za pripremu klasičnih koktela poput Martinija i džin-tonika.
Bombay Sapphire je renomirana britanska destilerija koja je osvojila svet pažljivo izrađenom kolekcijom premium džinova, koji dolaze u karakterističnim staklenim flašama plave boje. Destilacija se vrši sa pažljivo izabranim biljkama i aromatičnim sastojcima, čime se postiže uravnotežen i osvežavajući ukus. Svojim citrusnim notama i blagim začinima, Bombay Sapphire džinovi su omiljen izbor među ljubiteljima žestokih pića i koktela.
Ono što Bombay Sapphire Gin čini posebnim je njegova neodoljiva "parfemisana" aroma. Ovaj džin ima jedinstvenu kombinaciju biljnih sastojaka i botaničkih aroma koje mu daju izvanredan ukus i miris. Kada ga dodate u svoj koktel, svaka kap oživljava čula i stvara nezaboravno iskustvo. Bombay Sapphire je pravi izbor za one koji traže vrhunski kvalitet i eleganciju u svakom gutljaju.