Branko rakija od kajsije

quantity
-1+
truck

Rakija Branko Traditional kajsija predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje rakija. Sa svojih 40% alkohola, ističe se izvanrednim kvalitetu i ukusom. Napravljena je pažljivom dvostrukom destilacijom zrelih plodova kajsije sa zasada destilerije Belgrade Urban. Kristalno bistra, uz miris zrelih kajsija, savršena je kao aperitiv ili dižestiv, a takođe može poslužiti kao sastojak različitih koktela.
Belgrade Urban Distillery je urbani dragulj gde se rađa priča o vrhunskoj rakiji. Smeštena u srcu Beograda, na Dorćolu, ova destilerija stvara rakiju isključivo od najkvalitetnog voća. Svojim sofisticiranim pristupom i pažljivom proizvodnjom, podiže rakiju na potpuno novi nivo kvaliteta. Rezultat je piće koje vodi na nezaboravan ukusni put kroz srpsku tradiciju, dostojanstveno predstavljajući rakiju kao izuzetno alkoholno piće.
Ono što ovu rakiju čini posebnom je njen neodoljiv ukus. Plemenitog, punog ukusa, sa aromom zrelih kajsija, svaki gutljaj pruža pravo uživanje za nepce. Način serviranja takođe doprinosi posebnom doživljaju - najbolje se uživa blago ohlađena. Bez obzira da li je pijete samostalno ili je koristite kao sastojak u koktelima, rakija Branko Traditional kajsija će vas očarati izvanrednim ukusom.