Brockmans Intensely Smooth Premium Gin 0,7

quantity
-1+
truck

Brockmans Intensely Smooth Premium Gin je prava poslastica za ljubitelje džinova. Karakteriše ga intenzivan, ali istovremeno blag i sladak ukus letnjih bobica, te jedinstvena kombinacija voćnih nota, uključujući blage tragove borovnice i kupine. Svaki gutljaj donosi suptilne tonove citrusa, kleke i cimeta. Ova karakteristična slatkoća čini ga savršenim za kreiranje koktela.
Brockmans Gin Limited je renomirana kompanija specijalizovana za proizvodnju visokokvalitetnog džina. Osnovana je 2007. godine u Velikoj Britaniji, a od tada je postala prepoznatljivo ime u svetu gin industrije. Poznata je po jedinstvenom pristupu proizvodnji, fokusu na bogate voćne note i smanjenju prisustva kleke u izradi džinova, što ih čini izvanredno glatkim i slatkim. Brockmans Gin je brzo stekao veliku popularnost među ljubiteljima gin-a širom sveta i nastavlja da osvaja nagrade i priznanja za svoj neobičan ukus i kvalitet.
Za razliku od drugih džinova koji se oslanjaju na dominantne note kleke, Brockmans smanjuje prisustvo kleke i koristi raznovrsne biljne sastojke. Pored tradicionalnih sastojaka kao što su kore citrusa, kora cassia drveta, kleka, iris koren i lakrica, postiže svoj sladak ukus zahvaljujući notama borovnice i kupine. Sa 40% alkohola po zapremini, spada u kategoriju najboljih London suvih džinova. S obzirom na dominantan slatki profil, obično se kombinuje sa neutralnom ili biljnom tonik vodom.