Londonski super-premium suvi Bulldog Gin 0,7

quantity
-1+
truck

Bulldog Gin je višestruko nagrađivani londonski suvi džin, koji spada u grupu super-premium džinova i donosi sa sobom više od 250 godina iskustva u destilaciji. Ručno je izrađen u engleskoj destileriji poznatoj po pravljenju vrhunskog džina, koristeći egzotičnu mešavinu 12 potpuno prirodnih biljnih vrsta iz 8 različitih zemalja, zajedno sa najkvalitetnijim žitaricama sa Britanskog ostrva. Ovaj jedinstveni proizvod donosi neuporedivu ravnotežu glatkoće i ukusa.
Brend Bulldog je sinonim za kvalitet i inovaciju u svetu džina. Sa svojom modernom i hrabrom vizijom, ističe se kao lider u proizvodnji super-premium džinova. Njihova posvećenost vrhunskom kvalitetu i pažljivo odabrani sastojci čine ovaj brend omiljenim izborom među ljubiteljima džina širom sveta.
Ono što Bulldog Gin čini posebnim je njegova izvanredna paleta ukusa i vrhunska kvaliteta sastojaka. Ovaj suvi džin nudi izuzetnu harmoniju između bogatih biljnih aroma i blage glatkoće, čineći ga savršenim izborom za ljubitelje džina. Bulldog gin se ističe svojom jedinstvenom mešavinom 12 potpuno prirodnih biljnih vrsata iz različitih delova sveta, pružajući dubinu i složenost ukusa. Preporuka za konzumiranje ovog posebnog džina je jednostavna: pomešajte ga sa tonikom i ledom i ukrasite limunom ili limetom za osvežavajući koktel.