Bezkofeinski čaj od kamilice Richard Royal Camomile

quantity
-1+
truck

Royal Camomile je izvanredan čaj brenda Richard Tea, pažljivo kreiran tako da donose harmoničan spoj kamilice sa cvetnim notama. Idealan je izbor za trenutke opuštanja i unutrašnjeg balansa. Svaka pojedinačna kesica ovog čaja omogućava vam da jednostavno i brzo pripremite svoj omiljeni napitak.
Richard Tea je izvanredno spojena paleta crnih, zelenih i biljnih čajeva, svaki pažljivo pripremljen u tradicionalnom engleskom stilu, izdvajajući se svojim jedinstvenim ukusom i ekskluzivnim aromama. Čaj prolazi kroz višeslojni proces pripreme, od pažljivog odabira listova do samog pripremanja. Vešti majstori stvaraju proizvode u skladu s klasičnim receptima kraljevske dvorane, pružajući izvanredno iskustvo engleskog čaja koje ispunjava najviše svetske standarde kvaliteta.
Royal Camomile se ističe pažljivom selekcijom najkvalitetnijih sastojaka koji potiču sa plantaža širom sveta. Svaka kamilica je birana sa posebnom pažnjom kako bi se postigao savršeni balans arome i mirisa. Ovaj čaj je osmišljen da umiri vaše telo i um, nudeći vam trenutke opuštanja i zadovoljstva. Praktična individualna pakovanja omogućavaju vam da uživate u čarima kamilice bilo kada i bilo gde.