Richard crni čaj sa vanilom i bergamotom Royal Love Blue

quantity
-1+
truck

Royal Love Blue, brenda Richard Tea, je crni čaj koji dolazi u prelepim poklon kutijama sa prolećnim dizajnom. Sastoji od listića crnog čaja sa Šri Lanke, dodatka kore pomorandže, bergamota i kremastih aroma, zajedno sa laticama ruže. Idealan je izbor za poklone ili trenutke uživanja.
Richard Tea je izvanredno spojena paleta crnih, zelenih i biljnih čajeva, svaki pažljivo pripremljen u tradicionalnom engleskom stilu, izdvajajući se svojim jedinstvenim ukusom i ekskluzivnim aromama. Čaj prolazi kroz višeslojni proces pripreme, od pažljivog odabira listova do samog pripremanja. Vešti majstori stvaraju proizvode u skladu s klasičnim receptima kraljevske dvorane, pružajući izvanredno iskustvo engleskog čaja koje ispunjava najviše svetske standarde kvaliteta.
Royal Love Blue posebnim čini harmonična kombinacija crnog čaja i bergamota. Ovaj čaj je obogaćen blagim cvetnim notama i primesom vanile, a dodir elegancije mu daju latice ruže. Svi ovi pažljivo odabrani sastojci čine Royal Love Blue čaj jedinstvenim i neodoljivim izborom za ljubitelje čajeva koji žele da uživaju u izvanrednom spoju aroma i ukusa.