Richard Royal Love Gold cejlonski crni čaj sa bergamotom i vanilom

quantity
-1+
truck

Royal Love Gold, brenda Richard, je proizvod koji potiče iz besprekornih plantaža čaja Šri Lanke, što predstavlja svojevrsno obeležje bogate čajne tradicije ovog ostrva. Ovaj zlatni paket od 80 grama ne samo da čuva svežinu čaja, već unosi i dodir elegancije u vašu kolekciju čajeva. Pažljivo je odabran za prave ljubitelje čaja koji cene kvalitet u svakoj šoljici.
Richard Tea je izvanredno spojena paleta crnih, zelenih i biljnih čajeva, svaki pažljivo pripremljen u tradicionalnom engleskom stilu, izdvajajući se svojim jedinstvenim ukusom i ekskluzivnim aromama. Čaj prolazi kroz višeslojni proces pripreme, od pažljivog odabira listova do samog pripremanja. Vešti majstori stvaraju proizvode u skladu s klasičnim receptima kraljevske dvorane, pružajući izvanredno iskustvo engleskog čaja koje ispunjava najviše svetske standarde kvaliteta.
Royal Love Gold, izvanredni crni čaj iz Šri Lanke, obogaćen je sušenom koricom narandže, laticama ruže i mirisom bergamota. Ova jedinstvena kombinacija pruža ne samo bogatstvo ukusa, već i mirisnu simfoniju koja će očarati sva čula. Za razliku od običnih čajeva, Royal Love Gold nudi ekskluzivno iskustvo ispijanja čaja, čineći svaku šoljicu istinskim užitkom.