Cejlonski crni čaj Richard The Royal Dogs - York

quantity
-1+
truck

Royal Dogs York sadrži visokokvalitetne listiće crnog čaja sa najboljih plantaža na Šri Lanki, sa bogatim aromatičnim mirisom, jantarnom bojom i snažnim, intenzivnim ukusom. Dodatno ga krasi kreativna ambalaža u obliku dekorativne ovalne kutije, na kojoj je prikazan simpatičan jork u kraljevskom odelu, čime ovaj čaj postaje savršen poklon za ljubitelje pasa.
Richard Tea je izvanredno spojena paleta crnih, zelenih i biljnih čajeva, svaki pažljivo pripremljen u tradicionalnom engleskom stilu, izdvajajući se svojim jedinstvenim ukusom i ekskluzivnim aromama. Čaj prolazi kroz višeslojni proces pripreme, od pažljivog odabira listova do samog pripremanja. Vešti majstori stvaraju proizvode u skladu s klasičnim receptima kraljevske dvorane, pružajući izvanredno iskustvo engleskog čaja koje ispunjava najviše svetske standarde kvaliteta.
Sastav ovog čaja čine isključivo crni listići čaja sa Šri Lanke, čime se obezbeđuje autentičan ukus i kvalitet. Richard Tea je uspeo da spoji vrhunski čaj sa šarmantnom ambalažom. Ljupka poklon kutija predstavlja idealno iznenađenje za ljubitelje pasa, ali i priliku da se uživa u bogatstvu prirodnih aroma bez komplikovane pripreme.